Urządzenie służy do ręcznego rozbioru oraz filetowania wszystkich rodzajów drobiu.
DZIAŁANIE
Główną część dzielarki stanowi stół z zamocowanymi uchwytami do nasadzania drobiu oraz przenośnik taśmowy, służący do transportowania podzielonych elementów. Dzielarka jest urządzeniem, które można w pełni dostosować do potrzeb inwestora. Stosownie do wielkości dzielonego drobiu wykonuje się odpowiedniej wielkości uchwyty do nasadzania drobiu, mocowane we właściwych odstępach. Do wyboru są uchwyty wykonane ze stali nierdzewnej, lub z tworzywa sztucznego przystosowanego do kontaktu z żywnością. Długość dzielarki zależy odwydajności linii dzielenia. Stanowiska z uchwytami do nasadzania kurczaka, mogą znajdować się po jednej lub po dwóch stronach przenośnika transportującego podzielone elementy.
ZALETY
Higieniczny rozbiór, Możliwość pełnego dopasowania do potrzeb.
DANE TECHNICZNE
|